Om Dogs of Winterfell

 

Välkommen till vår kennelsida ”Dogs Of Winterfell”
Kanske ska börja med att förklara mitt val av kennelnamn.
Min kärlek är väldigt stor till den mytomspunna tv-serien Game Of Thrones och då jag bor uppe i norr med kalla vintrar så var namnet Dogs of Winterfell ganska så självklart.
Efter min uppstart av kenneln har jag nu flyttat ihop med min sambo Niklas Hannu och vi kommer att ha kenneln tillsammans.

Jag heter Vizelia Sundström och bor i Boden med min sambo, hans 2 barn och vårat gemensamma barn.
Jag är utbildad undersköterska, men är just nu mamma ledig. Mitt intresse till just rasen Kromfohrländer upptäcktes en solig dag i Kiruna. På en parkering klev en man ut ur en husbil med en så otroligt charmig liten hundras, hoppade direkt ur bilen och gick fram. Sedan dess har min kärlek till rasen bara växt. Det tog mig nästan 4 år tills jag äntligen hade min alldeles egna lilla Kromfohrländer.
Efter att ha stått på otaliga intresselistor här i Sverige så hade jag nu vänt mig till Tyskland och där fick jag napp. 3 månader senare så anlände jag och Sanza på Arlanda i Stockholm. Sedan dess har kullen vuxit och vi har nu 2 tikar ute på foder. Sanza har haft sin sista kull och man skulle nästan kunna säga att hon nu har gått i pension.